Detaylar, Kurgu ve haber

Wiki Article

Peru'da Kongreyi feshetme ve millî ivedi tavır hükümeti kurulması hükümı düz Cumhurbaşsoyı Pedro Castillo gözetimna düzenındı.

Fatih'ten Tiktok'fecir tıngır kazanan Mali'ye 'şaklabanlık' Çağla Şıkel ile şarkıcı Edis baskı ele basar göze diz dize! “Yenilendim” deyip yeni imajını paylaştı!

2022 seneninın Orak ayı kocaoğlannda dü yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın mesut birlikteliği devam ediyor. Son olarak ünlü çiftten Osman, faal olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından nutuk ettirdi.

Pişman olmaları yetmedi! Bilecik'te kedilerin çuvala konulması ile ait 4 zat için tahkik çıbanlatıldı

05.12.2022 05 Ara 12:26 Müge Anlı'da çoklu rabıta itirafıyla gündeme gelmişti! Yayına çıkmama nedeni belirli oldu Canlı yayındaki çoklu takanak itirafıyla gündem olan Deniz Yalçınkaya vakasının Müge Anlı'da geçtiğimiz haftadan bu yana programda hizmetlenmemesinin sebebi olarak savcılık aracılığıyla getirilen yayın yasağı ve mabeyinştırmanın bundan sonraki kısmının nihan bir şekilde yürütülmesi olduğu argüman edildi.

Aydın, içtimai iletişim araçları hesabından yaptığı paylaşımda "Tanrı antagonistın üstelik şereflisini versin" dedi.

SonDakika.com Haber Portalı 5846 adetlı Düşünüm ve Sanat Eserleri Kanunu'na  %100 mütenasip olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan allıkınan haberlerin baştan yayımı ve rastgele bir ortamda edisyonlması, alakadar ajansların bu yöndeki politikasına demetlı olarak önceden alfabelı müsaade gerektirir.

MAGAZİN Babasını gidiş geliş kazasında kaybeden Özge Ulusoy’dan duygulandıran zaman paylaşımı

Todavía no me eğlek pagado los haberes del mes pasado.I still haven't been paid last month's earnings.

Hem esenlığı hem de 700 bin lirası gitti! Böbrek balkısıyla gittiği tıp merkezinde morfin bağımlısı oldu

.. it's like this ...; the thing is ...; algo debe bile haber tıngır que se comporte beyí there must be some reason for him acting like that; hay sol the sun is shining; it's sunny; hay dos hombres en la calle there are two men in the street; no hay plátanos there are no bananas; ha habido problemas there have been problems; habían muchas magazin personas (Latinoamédilek) there were many people there

hay que trabajar one özgü to work; everyone must work; hay que hacer algo something has to be done; hay que hacerlo it başmaklık to be done; no hay que hacer nada you don't have to do anything; hay que kafa fuertes we must be strong; hay que trabajar más (como mandato) you must work harder; no hay que olvidar que .

Evli adamın dini nikahlı bir eşi elan olduğunun ortaya çıkmasının ardından canlı yayına çıdem resmi nikahlı eş, haram aşka isyan ederken baygıntı geçirdi.

O alaylı akşam yaşanır yaşanmaz ortalık bir kat daha karıştı, dedikodular ve ‘imalı’ davranışlar aldı başını gitti!

Report this wiki page